Szombat este az Andrássyn kapcsolták le az ország legszerencsétlenebb dílerét

bűnügy
2016 július 24., 03:58
comments 141

Kábítószer-kereskedelem bűntett alapos gyanúja miatt folytat eljárást a VI. kerületi rendőrség a 27 éves pomázi N. Krisztián ellen, aki szombat este fél 10 környékén az Andrássy úton szenvedett közlekedési balesetet.

link Forrás
Krisztiánnak nem volt szerencséje, mert pont úgy sikerült elvágódnia az aszfalton, hogy egy rendőrautó előtt kötött ki.

Ő valószínűleg már haladt volna tovább, de segítségére siettek a rendőrök, és meglepődve tapasztalták, hogy Krisztián elég ideges, körülötte pedig erős marihuána szag terjeng. Miután leporolták a peches motorost, átkutatták a szerelését és előkerült

  • 86 gramm marihuana,
  • 22 gramm gomba,
  • 10 darab LSD-s bélyeg
  • mérleg, és több százezer forint készpénz is.

Krisztiánt őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.