Obama szerint Hillary Clinton folytatni fogja, amit ő elkezdett

külföld
2016 július 28., 05:34
comments 59

Az amerikai elnök a demokratát philadelphiai felölőgyűlésén tartott beszédében azt mondta Hillary Clintonról, hogy ő a legfelkészültebb jelölt, aki valaha elindult az elnökségért. Arra biztatta a szavazókat, hogy novemberben támogassák Clintont, hogy folytatni tudja, amit ő elkezdett. Obama házi demagógként beszélt Donald Trumpról, és azt mondta, a választóknak most a remény és a félelem között kell választaniuk.

photo_camera Fotó: Win McNamee/Getty Images/AFP
Obama szerint Clintonnak megvan a terve arra, hogyan küzdje le az akadályokat, hogyan törje át az üvegfalat azért, hogy lehetőséget tudjon biztosítani minden egyes amerikainak. Hozzátette, hogy ezzel szemben az, amit Trump kínál, nem az az Amerika, amit ő ismer.
link Forrás

A demokrata jelölőgyűlésen felszólalt Joe Biden alelnök is, aki szerint Trump támogatná a kínzásokat, a vallási előítéleteket és elárulja az amerikai értékeket. „Fogalma sincs arról, mi az, ami igazán naggyá teszi Amerikát”- utalt vissza a republikánus elnökjelölt szlogenjére.

A jelölőgyűlés hivatalosan csütörtök este véglegesítheti Hillary Clinton jelöltségét, amivel hivatalosan is ő lehet Trump kihívója a novemberi elnökválasztáson. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.