A norvég csapat nem adta oda a pályáját a Real Madridnak, mert azon éppen gyerekek edzenek

sport
2016 július 29., 14:25
comments 64

Bekavart a Real Madrid felkészülésébe egy ötödosztályban szereplő norvég klub, írja a Guardian. A Zinedine Zidane vezette együttes mielőtt megkezdené szereplését a spanyol bajnokságban, részt vesz a Nemzetközi Bajnok Kupája tornán az Egyesült Államokban, augusztus kilencedikén pedig Szuperkupa döntőt játszik a Sevilla ellen.

photo_camera AFP PHOTO / JAVIER SORIANO

A Real Madrid mindezek előtt a norvégiai Trondheimbe utazott, hogy felkészülési meccsen gyakoroljon a Rosenborg ellen. A találkozót megelőző zártkapus edzésekhez szerették volna elkérni a közelben lévő Viksletta stadiont, ami az ötödosztályban játszó Malvik csapatának az otthona. Frode Forbord a klub elnöke visszautasította a megkeresést,

mert spanyol klub edzése egybeesett volna az ott focitáborozó 270 gyerek foglalkozásával.

A Malvik elnöke kijelentette, hogy Gareth Bale és Cristiano Ronaldo miatt nem akarják a náluk edző kisiskolásokat idő előtt hazaküldeni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.