Orbán az olimpia végére utazik Rióba

sport
2016 augusztus 02., 02:26
comments 100

A Magyar Olimpiai Bizottság hat állami vezetőt visz ki az olimpiára. Az utazás fejenként 700 ezer forintba kerül, a meghívottak közt szerepelnek Simicskó István és Balog Zoltán miniszterek. Szene­czey Balázs főpolgármester-helyettes, és három államtitkár, akik közül Lengyel Györgyi közigazgatási államtitkár lesz a legtovább távol, 12 éjszakát tölt majd Rióban.

photo_camera MTI/EPA/Laurent Dubrule

A Blikk úgy tudja, hogy Áder János és Orbán Viktor is utazik Rióba, azonban nekik nem a MOB, hanem az állam állja a költségeket. A köztársági elnök és a miniszterelnök is plusz 1-1 fővel megy Brazíliába, chartergéppel, az olimpia végére, így élőben nézhetik meg a kajak-kenu utolsó versenynapjait, illetve a vízilabda helyosztóit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.