Budapestre jön Louis C.K.

KULTÚRA
2016 augusztus 12., 11:44
comments 94

Augusztus 27-én a Budapest Kongresszusi Központban lép fel a magyar származású Louis C.K. komikus. C.K. eredeti neve Louis Székely, másból nem is látszik a magyar származása, hiszen az első nyelve spanyol, a második az angol, magyarul meg nem beszél.

Nála nagyobb komikus eddig soha nem lépett fel Budapesten, pedig ez a stand-up comedy dolog Magyarországon is elkezdett hasítani az utóbbi években, sőt, már talán kimerülőben is van.

Louis C.K. fellépése természetesen angolul történik majd, sem szinkrontolmács, sem felirat nem lesz hozzá, szóval aki nem tud angolul, az ne is menjen. A jegyárak amúgy 11 és 27 ezer forint között alakulnak. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.