Felgyújtott és megkéselt utasokat egy férfi egy svájci vonaton

bűnügy
2016 augusztus 13., 14:48
comments 209

Brutális támadás történt Svájcban, egy vasúti kocsiban.

Egy 27 éves férfi először gyúlékony folyadékot öntött szét, meggyújtotta, majd az égő utasokat késsel is megsebesítette. A támadó - akiről egyelőre csak annyit közöltek, hogy svájci állampolgár - maga is megsebesült.

Helyszínelnek a vonaton. Fotó: AFP/ Beat Kaelin
photo_camera Helyszínelnek a vonaton. Fotó: AFP/ Beat Kaelin

A támadásnak hét áldozata van, köztük egy hatéves gyerek. Megsebesült továbbá két 17 éves fiatal, egy fiú és egy lány, egy 34 és 43 éves nő, illetve egy 50 éves férfi.

A rendőrség még nem tárta fel, hogy miért támadt az elkövető az utasokra, de valószínűnek tartják, hogy nem terrortámadás történt.

(BBC, Mirror)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.