Tudta? Ellenkampányt indít a Kétfarkú Kutya Párt

POLITIKA
2016 augusztus 17., 10:44
comments 576

"Újra gyűjtünk ellenkampányra, mert a Kormány még mindig nem lett jó fej, és továbbra is arra költi a pénzünket, hogy megmondja nekünk, mitől féljünk és mit utáljunk"

- írja honlapján az első viccpárt, számlaszámmal és mindennel, mert szerintük a kormány milliókat költ gonoszkodásra, és ennek hála "még sose volt tele ennyi gyűlölettel ez az ország, mi pedig szeretnénk tenni valamit azért, hogy ne legyen ilyen borzasztó hangulat."

Az MKKP Facebookon azt is írta, nagyon sokan keresték őket azzal, hogy legyen kampány, ezért végül beleállnak. Pár ízelítő posztert pedig már fel is vonultatnak honlapjukon a kampány előtt.

Volt már egyszer ilyen: nagyjából egy éve indult el a kétfarkú kutyák első ellen-plakátkampánya, akkor a "Ha Magyarországra jössz..." felütésű kormánypropagandára mentek rá, és elértek egészen Felcsútig is. (MKKP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.