Titokban belecsempésztek egy d hangot a halszagú Magyarországba

ZENE
2016 augusztus 29., 09:19
comments 401

Viccesen alakul a sorsa a Desmond Child-féle halszagú dalnak, az Egy szabad országért című Desmon Child-szerzeménynek, amire 50 millió forintot kölöttt Magyarország az 56-os emlékév alkalmából..

Az eddigi bénázás, nagyjából időrendben:

  • A Youtube-on megjelent az állóképekből, standfotókból üsszerakott beharangozó videó, amiben Schmidt Mária többször szerepel, mint bármelyik zenész.
  • Kiderült, hogy Magyarország halszagú.
  • Kiderült, hogy Desmond Child nem Orbán Viktor felkérésére írta a dalt, hanem egy a Miami Egyetemnek írt szerzeményét, az In the Steps of Championst hasznosította újra.
  • Megjelent a Youtube-on egy új, mozgóképes változat.
  • Eltűnt a Youtube-ról Schmidt Máriá-s változat, privátra állították.
  • Eltűnt a Youtube-ról az összes olyan videó, amin a Miami Egyetem dala volt hallható.

A különbség a privátra állított régi változat és a mozgóképes új között: a dalba utólag belecsempésztek egy d-t, amitől Magyarország immár

nem halszagú, hanem haldszagú.

Itt az eredeti verzió, amiben Magyarország még halszagú, és amit a magyarforradalom1956 nevű felhasználó privátra állított:

link Forrás

És itt az új változat, a hozzáadott dével:

link Forrás

És a kettő egymás után:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.