Félelmetes bohócok árasztottak el egy dél-karolinai kisvárost

külföld
2016 augusztus 30., 22:02
comments 75

Vizsgálatot indítottak a dél-karolinai Greenville nevű város rendőrei, miután az utóbbi napokban rengeteg bejelentés érkezett arról, hogy

a városban furcsán viselkedő bohócokat láttak.

A város határában lévő erő szélén élő gyerekek arról számoltak be, hogy több bohóc is be akarta csalogatni őket az erdőbe, gyakran úgy, hogy sok pénzt mutogattak nekik.

De nemcsak gyerekek, hanem felnőttek is látták a bohócokat, egy anyuka például azt mondta, hogy az egyik bohóc a lakása előtt állt éjjel. Később a fia mondta neki, hogy több bohócot látott már az erdőben, és meg is nézték a kisfiú által megjelölt helyet, ahol

több bohócot láttak, ahogyan zöld lézerekkel villognak a fák közt, aztán elszaladnak.

Több bejelentés szerint a bohócok suttognak és más, furcsa hangokat adnak ki.

Az ABC News riportja szerint ebbe az erdőbe próbálják becsalni a gyerekeket a bohócok.
photo_camera Az ABC News riportja szerint ebbe az erdőbe próbálják becsalni a gyerekeket a bohócok.

Egy másik nő egy reggel látott egy termetes bohócot villogó orral, ahogyan egy szemétlerakó mellett álldogált egy villanyoszlopnak támaszkodva.

A rendőrséghez olyan bejelentés is érkezett, ami szerint egy bohócruhás ember kijött az erdőből, és fényképezni kezdte a közelben játszó gyerekeket.

A helyiek sokáig úgy hitték, hogy a bohócok az erdőben lévő tó mellet laknak egy kisebb házban, ahová csak egy ösvény vezet. A rendőrség azonban ezt a házat már ellenőrizte, és azt mondták, hogy ott nincs nyoma ilyesminek. (Yahoo News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.