Hajdú Péter az ATV-hez ejtőernyőzött tovább

Média
2016 augusztus 31., 04:40
comments 73

Mivel a TV2 nem kért több részt a Hajdú új műsorából, ezért októbertől a műsorvezető az ATV-nél folytatja tovább. Ott pedig újraéleszti régi sikerműsorát, a Frizbit. A váltásról szóló hírt a Blikknek meg is erősítette.

A kisebb nézettségű csatornához való átigazolást Hajdú Péter úgy értékelte, hogy „ha a valaki szereti a labdarúgást, és tud is focizni, annak mindegy, hogy hol rúgja a bőrt. Nagyobb elismerés a Bundesligában játszani, de aki szeret a csapatával pályára lépni, annak mindegy, milyen színekben teszi, és ugyanúgy örül a gólnak”.

Hajdu Péter

A lap szerint a Hajdút rekordösszegért vette át a csatorna. Németh S. Szilárd hírigazgató úgy érzi, megéri a befektetés. Azt ígéri, Hajdú műsorának októberi indulását hatalmas kampány előzi majd meg. A pontos összeget nem árulta el, csak annyit mondott, hogy a műsor is havi több millióba kerül majd a csatornának.

Hajdú nem most dolgozik először az ATV-nak, korábban Dömsödi Gáborral közösen vezették a NÉVshowR nevű valamit, majd itt találta fel az Esti Frizbit. A lapot emlékeztette, hogy az utóbbiban volt szerencséje beszélni Orbán Viktorral és Medgyessy Péterrel is, majd hozzátette, hogy számára a szórakoztatás a lényeg, a jövőben sem akar politikai interjúkat készíteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.