Vona Gábor támogatna egy EU-kilépésről szóló népszavazást

POLITIKA
2016 szeptember 06., 07:35
comments 513

Az osztrák Der Standard készített interjút a Jobbik elnökével, aki a beszélgetés elején kijelenti, hogy támogatna egy EU-kilépésről szóló népszavazást, mert amire tizenkét éve igent mondtak a magyarok, alapvetően megváltozott.

„A magyar társadalom naiv és idealista volt az EU-val kapcsolatban,"

tette hozzá Vona Gábor. Az Orbán Viktor által képviselt menekültpolitika a pártelnök csak a népszerűségről szól.

„Orbán Viktor másfél évvel ezelőtt a menekültpolitikába menekült. Tavaly tavasszal időközi választások sorát veszítette el a Fidesz, a népszerűségi mutatói erősen romlani kezdtek. Akkor jött a menekültválság, amibe belekapaszkodva mentette meg a kormány a belpolitikai stabilitását,”

mondta Vona. Arra a kérdésre, hogy kapott-e a Jobbik az oroszoktól támogatást, úgy felelt, hogy

„semmilyen külföldi országtól soha nem kaptunk anyagi támogatást, és nem is akarunk kapni. Egy ilyen függelmi viszony nagy teher lenne.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.