Bátor Matolcsy: Vajda Zitáról kérdezték volna újságírók, inkább elmenekült

bulvár
2016 szeptember 16., 04:47
comments 191

A Népszabadság számol be arról, hogy a csütörtöki kecskeméti Közgazdász-vándorgyűlésen próbáltak feltenni kérdéseket a Magyar Nemzeti Bank elnökének, a korábban több mint havi egymilliót kereső Vajda Zitáról.

Az újjságíró még Matolcsy megérkezése előtt jelezte az MNB kommunikációs munkatársainak, illetve az elnöki kabinetben dolgozóknak, hogy szeretne beszélni Matolcsyval. Megígérték, hogy szólnak Matolcsynak, csak annyit kérték, hogy az előadásra készülő jegybankelnököt ne zavarják, utána lesz ideje, „Matolcsy nem fog sietni”.

Arra aztán tényleg ügyeltek, hogy az előadás előtt ne lehessen Matolcsy közelébe jutni, utána pedig az MNB-elnök egyszerűen bepattant egy liftbe és lelépett. Munkatársai szerint elhúzódott az előadás. Matolcsy a vándorgyűlésről a kecskeméti polgármesterrel, Szemereyné Pataki Klaudiával a városháza felé vette az irányt. Aki egyébként a rokona.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.