Házkutatás volt a fideszes Simonka Györgynél

politika
2016 szeptember 19., 09:05
comments 107

Az index úgy tudja, hogy júliusban tartott házkutatást a Központi Nyomozó Főügyészség

Simonka György fideszes országgyűlési képviselő újkígyósi házánál.

A lap szerint nem csak a képviselőnél, hanem felesége szüleinél is kint jártak a nyomozók. A Központi Nyomozó Főügyészség nem cáfolta az index értesüléseit, de részleteket nem árultak el. Simonka György egyelőre még nem kommentálta a hírt.

Simonka a Mengyi Roland Voldemort-féle korrupciós ügynél került elő: az LMP-s Hadházy Ákos szerint ugyanaz a pályázatíró cég, a Public Sector Kft. dolgozott Dél-Békésben, mint amelyik Mengyi pályázatainál. A Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Alapítvány, amiben Simonka rokonai, és munkatársai bukkannak fel, 1,8 milliárd forintot nyert.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.