Angelina Jolie és Brad Pitt válik

FILM
2016 szeptember 20., 14:51
comments 363

Állítólag a gyerekek miatt alakult ki köztük konfliktus, aminek a vége az lett, hogy Jolie hétfőn benyújtotta a válókeresetet – írja a TMZ, aminek a forrásai szerint Angelina Jolie nagyon nem volt elégedett azokkal a módszerekkel, amikkel Brad Pitt próbálta nevelni a 6 gyereküket.

Fotó: Mark Ralston / AFP
photo_camera Fotó: Mark Ralston / AFP

Jolie a dokumentumok szerint azt szeretné, hogy ne legyen közös felügyelet, hanem csak az övé legyen a gyerekek felügyelete, Pitt pedig csak látogathassa őket. Harmadik fél állítólag nem áll a „kibékíthetetlen ellentét” mögött.

Pitt és Jolie 2004 óta volt együtt, és 2014 augusztusában házasodtak össze. Az iratok szerint 2016. szeptember 15. óta nem élnek együtt. Jolie-t a válási ügyekben sztárügyvédként emlegetett Laura Wasser képviseli, és a színésznő nem kér tartásdíjat a férjétől.

Az Oscar-díjas Jolie ügyvédje, Robert Offer közleményben erősítette meg a sztárpár válásáról szóló hírt: „Ez a döntés a család egészsége érdekében született meg.” Jolie nem kommentálja az ügyet, és mindenkit arra kér, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket.

A TMZ egyik forrása szerint viszont Angelina Jolie-nak elege lett abból, hogy Brad Pitt füvezik, talán iszik is, és a színésznő szerint agresszív is, amit veszélyesnek ítélt meg a gyerekeire nézve.

A két színész tavaly együtt szerepelt Angelina Jolie rendezésében az A tengernél című filmben, amiben egy elrontott házasságot játszottak el.

Brad Pittnek ez a második házassága, 2000 és 2005 között Jennifer Aniston volt a felesége. Angelina Jolie-nak Pitt a harmadik férje volt: 1996 és 1999 között Jonny Lee Miller, majd 2000 és 2003 között Billy Bob Thornton házastársa volt. (TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.