Ritkíttatja a szemöldökét, meséli Bulvárvona az ATV-nek, miközben tetoválják

Média
2016 szeptember 21., 04:55
comments 214
photo_camera Az ember kinyitja az újságot, erre ez van!

Ugye mindenki emlékszik azokra az időkre, amikor az ATV nem engedte be műsoraiba a Jobbik politikusait, és a tévé körüli szellemi erőtér komoly vitákat folytatott arról, hogy egyáltalán szóba lehet-e állni a jobbikosokkal?

Vágás, következő kép: szerda este indul a csatorna új, Magánszféra című beszélgetős műsora, az első vendég Vona Gábor.

A nyitóadást pedig alaposan meg is promózták, a Blikk és a Bors is kihozott részleteket arról, miket lehet majd megtudni az Új Rogán Antal magánéletéről este.

Ilyeneket, hogy:

  • "Nem jár színházba azóta, hogy az egyik baloldali színész megismerte a nézőtéren, és látta, hogy nem örül neki, s volt, hogy egy étterem pincére is ferde szemmel nézett rá, oda sem megy többet." (Blikk)
  • "Nagyon odafigyel a külsejére, olykor a szemöldökét is megritkíttatja fodrászával." (Bors)
  • "Volt, hogy megbotlott, de ezt sikerült otthon rendeznie a feleségével." (Blikk)
  • "A politikus nem szereti és – ironikusan – hiábavalóságnak tartja a házimunkát, amit sajnos feleségére kell hagynia. Ráadásul hajlamos a rendetlenségre." (Bors)

A műsorban a konditeremben és a tetoválószalonban is lehet majd látni Vonát, aki nyolcvan fekvőtámaszt csinál egyszerre (Bors), és "vállát beborító nonfiguratív, a görög mitológiához kapcsolódó fekete-fehér ábrát varrnak fel rá" (Blikk).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.