Juhász Péter szerint őt is megfigyelik

bűnügy
2016 szeptember 23., 02:50
comments 95

Az Együtt politikusa azok után posztolt erről Facebook-oldalára, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök csütörtökön arról írt: fülön csípte azokat az olasz paparazzikat, akik az iskoláig követték őt fiával együtt, és akiket szerinte valószínűleg a Fidesz és/vagy a TV2 küldött a nyakára (mint tette azt korábban Spéder Zoltán esetében is.)

Juhász azt írja, hogy forrásai már napokkal korábban tájékoztatták arról, hogy őt is megfigyelik. Úgy tudja, "fideszes emberek idehozattak Olaszországból 4 embert megfigyeletetni politikusokat".

link Forrás

Állítólag azt az utasítást kapták, hogy az Együtt irodájánál, a Nagymező utcánál várakozzanak, és keressék Juhászt.

"A karaktergyilkossághoz van szükség engem terhelő információkra és fényképekre, ezeket gyűjtik be az olaszok, de a magyar szakemberek fogják kiértékelni őket" - írta még posztjában, amihez mellékelt egy fotót is egy férfiról, aki szerinte egyike lehet az őt megfigyelőknek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.