Leszophattok, hülyék! - támadt saját táborára a Fradi magára maradt vezérszurkolója, a tévénézők legnagyobb örömére

sport
2016 szeptember 26., 11:34
comments 97
link Forrás

Az egészen furcsa, már-már elgondolkodtatóan gagyi gólokkal 3-3-ra végződött Fradi-Újpest focimeccsben a tévéközvetítés volt a legjobb. Nem is annyira a kommentátor teljesítménye miatt, hanem azért, mert a rendező jól felcsavarta a közönség hangját. Emiatt lehetett olyan jól végigkövetni egy tipikusan fradista minidrámát.

A meccs 35. percében jártunk, amikor a Fradi megszűnt táborának helyén próbálkozó kubatovista szektor egyik önkéntes előénekese egy ismert FTC-rigmus első sorának bekiabálásával közös skandálásra akarta rávenni a "tábort". A magyar sportversengés és szurkolás legnemesebb hagyományait öt sorba sűrítő népművészeti alkotás így hangzik:

Megöltek egy lilát, sírnak a parasztok,

Siratják a buzik és a pedofilok,

De ha még egy meghal, ne sirassa senki,

Csak az Újpest ultras paraszt gyökerei!

álé álé álé álé óóóóóó faszszopóóó újpest!

Hősünk nagy levegőt vett, majd besüvítette a Groupama Flórián Aréna légterébe, hogy

Megöltek egy lilát

és várta a csatlakozókat. De a közönség reakciója olyan volt, mint a KDNP-s családé, amikor először találkoznak Emese szír vőlegényével. Fagyosan néma. Mire a Tragikus Hős a magukra maradt héroszok minden keserűségével azt ordította bele a csöndbe, hogy

Leszophattok, hülyék!!!

Pár másodperc, amiben benne van a Fradi elmúlt pár éve.

(via Trollfoci)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.