Meghalt a világ legszemetebb főnöke

GYÁSZ
2016 szeptember 26., 11:18
comments 45

Nem szemétkedik tovább Edward "Tiger Mike" Davis, a Tiger Oil Company tulajdonosa, aki lépten-nyomon szemét üzenetekkel szívatta alkalmazottait, és akitől a következő híres szemétkedések származnak:

„Amikor meglátsz, ne szólj hozzám. Ha beszélni akarok veled, majd beszélek. Spórolok a torkommal. Nem akarom tönkretenni azzal, hogy köszönök nektek, a kurva anyátokat!”

„Aki a fülére növeszti a haját, annyira, hogy nem látszik a füle, az azt jelenti, hogy nem mosakszik. Aki nem mosakszik, az büdös, és ha büdös, látni se akarom magam körül a rohadékot.”

„Egyetlen dolog különböztet meg az alkalmazottaimtól: közismert rohadék vagyok, és az is maradok. A kiváltságaim közé tartozik, hogy nyilvánosan, mindenki füle hallatára káromkodok, vagy azt csinálok, amit akarok, mert én fizetem a számlákat. Ha nekem dolgozol, ez a kiváltság nem jár neked.”

Satöbbi, satöbbi. Tiger Mike azárt nem szemétkedik tovább, mert meghalt. 85 éves volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.