Ede szavazólapja elvesztette szavazólap-jellegét :-(((

POLITIKA
2016 október 02., 14:58
comments 74

Szakadatlanul özönlenek olvasóink felvételei a szavazólapjukról, de annyira, hogy most már kénytelen voltam csak a legeslegjobbakat kiválogatni.

Névtelen olvasónk úgy tett a szavazólappal, mint minden rendes diák a gimnáziumi történelemkönyvben szereplő történelmi szereplők portréival:

Magát egyik topkommentelőnknek tartó olvasónk saját bevallása szerint sosem hagyná ki, ha élhet a szavazati jogával, de most összezavarta, hogy a kérdés baromság.

Anonymousként bejelentkező olvasónk a vasárnapi ebédnél összeveszett a szüleivel. "Ha valamire, akkor erre jó volt a sok plakát" - írta.

Ez a hajó elúszott, üzente szavazólapjával Bori.

Zsolt a szívével szavazott.

Gergő állampolgári kötelességének érezte, hogy elmagyarázza a választást felügyelő szerveknek, mit is jelent a szavazat titkossága.

Ede szavazólapja elvesztette szavazólap-jellegét.

Bendegúz már-már orbánviktori szintre emelte a poénkodást ezzel a duplacsavarral.

Azért ez, lássuk be, szép!

Marianna is az indokoltnál hosszabb ideig volt a szavazófülke magányában.

Halászkirály ezzel a szép kisherceges megoldással fejezte ki véleményét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.