Gyorsan levetették Kis Grófo Facebook-posztját, amiben igazi bulibárónak nevezte a helikopterrel lagziba repülő Rogán Antalt

POLITIKA
2016 október 03., 07:37

A hétvégén ismét szép sikert aratott Kis Grófo, ezúttal Szabó Zsófi főállású híresség nyírségi lagziján, ahol maga Rogán "Beauty Face Filter" Cecília és férje, Rogán Antal propagandaminiszter is a zenéjére mulatott. A Rogán család, mint utóbb több lap is meígrta, helikopterrel utazott a helyszínre, majd onnan vissza Budapestre, miközben javában folyt a kvótanépszavazás.

link Forrás

A hangulat olyan jó volt az esküvőn, hogy az ismert előadóművész hétfőn reggel lelkesedésében megosztotta a Facebookján a Bors témába vágó cikkét, olyan szöveggel, ami végig arról szólt, hogy mennyire örül, hogy a Rogán családdal mulathatott.

Rogán Antal kimondottan jó ember! :) Igazi BULIBÁRÓ

fejeződött be a bulihimnusz, amit az Index szúrt ki az énekes falán.

Csakhogy mire elolvastam az Index cikkét, majd rákattintottam Kis Grófo oldalára, hogy erdetiben olvassam el a posztot, a bejegyzést már le is szedték.

Szerencsére készült screenshot.

(A képet az Index jóváhagyásával közöljük.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.