Egyik külföldi vezető sem gratulált Orbánnak az elsöprő Fidesz-győzelemhez

politika
2016 október 05., 10:09
comments 271

A kormánynak belpolitikailag nagyon megnyugtatóan zárult a sok milliárdos állami és önkormányzati menekültellenes kampány utáni népszavazás. De vajon hogyan értékelték Orbán Viktor hagyományos szövetségesei, akik az országgyűlési és EP-választások után telefonon vagy táviratban szoktak gratulálni?

Fotó: Botos Tamás
photo_camera Fotó: Botos Tamás

Meg is kérdeztük Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnökét, hogy eddig melyik ország elnöke vagy miniszterelnöke gratulált telefonon Orbánnak a népszavazás eredményéhez. A hatodik levelünkre meg is jött a válasz:

„Népszavazás volt, így a gratuláció a magyar népnek jár a példátlan, 3,3 milliós új egységhez.”

Tehát úgy tűnik, egyik külföldi vezető sem gratulált Orbánnak az elsöprő Fidesz-győzelemhez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.