Sose beszélj arról, hogy kit akartál megdugni, ha be vagy mikrofonozva, és tíz év múlva elnök akarsz majd lenni

külföld
2016 október 07., 21:27
comments 130

Az amerikai választási kampány hisztérikus szakaszában vagyunk már, hiszen alig egy hónap, és vége az egésznek. Nem meglepő módon újabb, a továbbra is elég prűd USA-ban nagy botránynak számító dolog került elő Donald Trumpról, és talált utat a Washington Posthoz:

2005-ben egy tévés szereplés előtt bemikrofonozott Donald Trump egy Billy Bush nevű tévészemélyiség társaságában dumálgat egy buszon, és gyorsan a baszásra terelődik a szó.

Trump elmondja Billy Bushnak, hogy egy házas (!) nőt szeretett volna megdugni, az udvarlás része volt az is, hogy elvitte bútort vásárolni, de hiába ment rá keményen, nem jött be a dolog. Most már viszont nem tetszik neki a nő, mert műmelle van.

Aztán ráfordul a lényegre: hogy ha szőke nőket lát, akkor nem tudja megállni, hogy csókolgatni kezdje őket. „És ha egy sztár vagy, akkor engedik. Ha engedik, akkor bármit engednek: ragadd meg a pináját, akármit csinálhatsz” – mondja Donald. Ez már nagyjából olyan, mintha konkrét szexuális erőszakot írna le.

Nehéz megmondani, hogy egy ilyen klip mennyit fog változtatni a dolgokon – a New York Times már korábban írt arról, hogyan viselkedik Trump a nőkkel –, Trump mindenesetre rögtön azzal reagált, hogy Bill Clinton neki ennél durvábbakat mondott:

link Forrás

Az is igaz, hogy Trump még soha nem kért bocsánatot semmilyen bunkó sértéséért, most viszont, ha ilyen felemásan is, de igen.

Mindenesetre ez most a legújabb minibotrány az amerikai elnökválasztási kampányban. Egyben egy tanulság, hogy bemikrofonozva sose mondja semmit, amit egyszer cikinek fogsz tartani, mert bármi előkerülhet. (Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.