"Egész Magyarországgal kibasztak, hogy a saját zsebük tele legyen" - már nem csak a Népszabadságról szól a tüntetés

politika
2016 október 08., 15:25
comments 440

A végére keményebb lett a hangulat a Kossuth téren. A "Tolvajok!" és "Orbán takarodj!" kiabálás mellett az új sláger a "Bulibáró!" és a "Helikopter!" skandálás volt (a klasszikus újságok ilyenkor odaírnák, hogy ami arra utal, hogy Rogán Antal helikopterrel ment Kis Grofó-buliba, dehát ki ne tudná).

link Forrás

A tüntetés szervezett része után már bárki mikrofonhoz léphet, és már messze nem csak a Népszabadságról volt szó, hanem egészségügyről, korrupcióról, mindenről, ahogy ez a jelenet is mutatja:

link Forrás

Vannak, akik Magyar Idők-példányokat égettek.

photo_camera Kép: Tuba Zoltán/Képszerkesztőség

"2010 óta nézem, ahogy drága demokráciánk haldoklik, és szerintem meghalt"

- mondta egy 18 éves tüntető:

link Forrás

Egy idősebb férfi rosszul lett, mentőt hívtak hozzá, ekkor megszakadt a tüntetés. Újra kellett éleszteni. Amikor a férfit végül a mentőautóba helyezték, az ott maradt tüntetők megtapsolták a rendőröket és a mentőket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.