Legszívesebben pofán vágnám

külföld
2016 október 08., 13:52
comments 81
link Forrás

Robert de Niro alaposan felkúrta magát Donald Trumpon és azon, hogy egyáltalán elnökjelölt lehet valaki, akit még egy egykori republikánus védelmi miniszter (Colin Powell) is csak "nemzeti sorscsapásként" tudott jellemezni. Annyira, hogy készített is egy 55 másodperces politikai reklámot, ami a maga nemében feltétlenül megújította a műfajt:

55 másodpercben ennyi szitokszót még egy Tarantino-filmben sem vágnak senki fejéhez.

Van itt minden az ostoba hülyétől a disznón át a bazári majomig, de felemlegeti azt is, hogy a gazdagságával kérkedő Trump éveken át egy fillér adót se fizetett. (Via Huffpo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.