Dzsorden, a csivava eltűnt! Keressük!

eltűnt
2016 október 18., 13:36
comments 110

Dzsorden, a nagy termetű csivava barna nyakörv és zöld pórázzal a nyakában szökött el otthonról. Korábban Kapuváron lakott, utoljára Sopronban látták a Csengery utcában. Gazdái, Péter és párja nagyon aggódnak érte. A közösségi média erejében bíznak, hogy megtalálják a kiskutyát.

Dzsordennek meg kell lennie.


Péternek nincs helikoptere, amivel megtalálhatná, csak a közösség erejében bízhat. Ezért, mivel Dzsordenről sajnos nincsen kép, a Tumblren rajzpályázatot hirdettem meg, hogy könnyebben el lehessen képzelni, kit is kell keresni. Az alábbi pályaművek érkeztek:

photo_camera Luca lényegretörő alkotása
photo_camera Tamás Bence Gáspár kolléga közszolgálati műve

Ennél több egyelőre nem jött, de a karmikus világbank működési elvei szerint ennyi belefektetett energia nem veszhet kárba, Dzsordennek elő kell kerülnie. Ráadásul Dzsorden sem akar semmi mást, csak hazaérni!

Bárki látta, azonnal jelezze a gazdájának a 06 30 926 5544-es telefonszámon vagy nekem emailben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.