Foci Eb? Ugyan már, backgammonban még jobbak vagyunk!

sport
2016 október 21., 05:04
comments 28
photo_camera Elképesztő akciókép a görögök elleni mészárlásról.

15 csapat indult a dániai Helsingörben rendezett backgammon Európa-bajnokságon, ahol a magyar csapatot a mezőny második felébe várták előzetesen. A csütörtöki első napon ehhez képest 4-0-ás győzelemmel nyitottunk Gibraltár ellen, utánuk jött Ausztria, akiket 3-1-gyel küldtünk jódlizni. Ezután következett a nap legerősebb ellenfele, a középmezőnyhöz tartozó Görögország, erre ők is kaptak egy hármast.

Ma három újabb fordulót rendeznek. Most jönnek az erősebb csapatok, de ha a forma megmarad, itt még bármi is lehet. Egyelőre mi nyertük a legtöbb partit az egész bajnokságon, ezért vezetünk a szintén hatpontos - itt a győzelem kettőt ér - Dánia, a házigazda szuperfavorit ellen. És pont ők lesznek a következő ellenfeleink. Ők az esélyesek, de az online Eb-n nemrég meg tudtuk verni őket.

A meccs tízkor kezdődik, és - most kapaszkodjanak a szurkoló, rajongók és érdeklődők - ezen a linken élőben streamelik az első táblát!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.