Bántalmazták a Kossuth téren a 24.hu riportereit

bűnügy
2016 október 23., 16:26
comments 343

Molnár Dávid, a 24.hu újságírója épp videózott egy összetűzést a sok közül a Kossuth téren, amikor hátulról valaki izomból a nyaka alá ütött.

A tudósítók szerint ezen a videón látszik az a férfi, aki rátámadt az újságíró. Ezek után ugyanő - ahogy az a lenti felvételen is látszik - szóváltásba keveredett egy másik riporterbe is, aki megpofozta.

Nem ez volt az egyetlen attrocitás: a lap egyik kolléganőjét is bántalmazták a téren. Egy férfi akkora erővel csapott a kezére a 24.hu videózó munkatársának, hogy a telefon is kirepült a kezéből.

A készülék megrepedt, és a tudósítók szerint a férfi ütött volna még, ha a közbelépő kollégák nem akadályozzák meg, hogy az incidens tovább durvuljon.

Miután a riporter felvette a már megtört készüléket a földről, egy másik férfi újra kiütötte a kezéből. Ez, írják a 24-esek, ugyanaz a férfi volt, aki a fenti felvételen szerepel, és bántalmazta a lap másik munkatársát is. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.