Gyurcsányék szerint semmi jót nem jelent, ha valaki kordonok mögött, rendőrökkel és biztonságiakkal körülvéve mondja el a beszédét október 23-án

POLITIKA
2016 október 24., 11:36
comments 120

Gyurcsányék szerint komoly figyelmeztetés Orbán Viktornak, hogy a vasárnapi Kossuth téri megemlékezésen „kordonok mögött, rendőrökkel és biztonsági szolgálattal körülvéve” mondta el beszédét, miközben a területre belépőket ellenőrizték, az ellene tüntetőket pedig „atrocitások érték”.

A kordonnal körbezárt Kossuth tér 2006 őszén - Fotó: AFP/Joe Klamar
photo_camera A kordonnal körbezárt Kossuth tér 2006 őszén - Fotó: AFP/Joe Klamar

Gréczy Zsolt, a DK szóvivője azt mondta, azért nem vettek részt a Kossuth téri sípolásban, mert fontosnak tartják a nemzeti ünnep méltóságát. Ugyanakkor úgy gondolják, Orbán Viktor és a Fidesz teremtett hagyományt az ünnep megzavarásából, a Fidesz kezdte el tönkretenni a nemzeti ünnepeket" 2006-ban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.