A UKIP elnökjelöltje bocsánatot kért, amiért azzal vádolt egy meleg szamárcsődört, hogy megerőszakolta a lovát

külföld
2016 október 25., 09:35
comments 45

A Brit Függetlenségi Párt, vagyis a UKIP egyik elnökjelöltjének hétfőn bocsánatot kellett kérnie, amiért két éve azzal viccelődött, hogy egy meleg szamárcsődör meg akarta erőszakolni a lovát. John Rees-Evans most a BBC-nek bevallotta, hogy csak poénból beszélt erről egy walesi választási fórumon.Fotó: AFP/Jérôme Gorin/AltoPress/PhotoAltoKiegészítette annyival, hogy csak az egyik aktivista kérdésére akart játékosan reagálni, aki egyébként az egyik párttársa homofób megjegyzéséről kérdezte.

A legeuroszkeptikusabb brit párt élére egyébként azért kell megint új vezetőt választani, mert a Nigel Farage-t követő Diane James csak 18 napig vezette őket, aztán lemondott. (Politico)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.