Végre nem kell érdektelen félhírekkel foglalkozni: itt a Szívek szállodájának előzetese!

kultúra
2016 október 25., 16:56
comments 104

Minden hírügyeletnek vannak fénypontjai és hullámvölgyei. Kivéve ezt a mait, mert eddig is egészen izgalmas volt, ettől a pillanatttól kezdve viszont egyenesen eufórikus. Nekem feltétlenül. Aki nem tudja, mi volt az a Szívek szállodája, az most ugorjon tovább, aki viszont rajongó, annak 2 perc 26 másodperc borzongás következik.

link Forrás

Eddig el sem tudtam hinni, hogy ez tényleg megtörténik, de ezután az előzetes után már tényleg el tudom képzelni, hogy november végén - 25-én - valóban meglesz a netflixes premier. Négy, egyenként 90 perces epizódról van szó

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.