Varga Lajos azt állítja, hogy a családjával vakációzott Dubajban, és nem találkozott Rogán Antallal

POLITIKA
2016 november 03., 13:24
comments 204

Juhász Péter, az Együtt politikusa ma közölte, hogy Rogán Antal propagandaminiszter egy 5 csillagos dubaji szállodában szállt meg, és a szálloda ezt telefonon meg is erősítette nekik. A politikus azt is állította, hogy Rogánt együtt látták Varga Lajossal, a Valton Security tulajdonosával.

Juhász szerint ebben, az Atlantis the Palm szállodában szállt meg Rogán Antal (Fotó: wedn / Pixabay)
photo_camera Juhász szerint ebben, az Atlantis the Palm szállodában szállt meg Rogán Antal (Fotó: wedn / Pixabay)

A Miniszterelnöki Kabinetiroda ezzel szemben azt közölte, hogy Rogán Antal az elmúlt egy hónapban nem is járt Dubajban.

A Valton Security délután az alábbi közleményt küldte el:

„Varga Lajos, a Valton-SEC Kft. tulajdonosa és ügyvezetője az iskolai őszi szünetben feleségével és gyermekeivel szabadságát töltötte Dubajban. A sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben nem nyaralt együtt és nem is találkozott Rogán Antallal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterével. Minden, a fentiekkel ellentétes állítás nem felel meg a valóságnak.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.