Meg is van az eddigi legnagyobb Trump-károsult

gazdaság
2016 november 09., 22:15

Amikor Carlos Slim felkelt szerda reggel, nem csak azzal kellett szembesülnie, mint mindenki másnak, tehát hogy az amerikai nép Donald Trumpot választotta elnökké, hanem azzal is, hogy

5,1 milliárd dollárt, vagy 1500 miliárd forintot, teljes vagyonának tizedét elbukta

a mexikói peso beszakadása miatt.

Persze ennek a nagy része csak az árfolyamhatásból jön, tehát ha nem a világ többi részében akarja költeni a pénzét Slim (aki egyébként a New York Times tulajdonosaként nem kapott sok kedves szót Trumptól), akkor valójában nem vesztett ennyire sokat. (Bloomberg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.