Költséges Bukta of the Week: a Newsweek 125 ezer Hillary Clinton-os ünnepi számot volt kénytelen visszahívni az újságos standokról

külföld
2016 november 10., 14:24
comments 126

„Madam President" szalagcímmel köszöntötte a nyomtatott Newsweek különleges kiadása az USA első nőnemű elnökét, akiről nem sokkal később kiderült, hogy nem Madame, hanem Monsieur, és nem Hillary Clintonnak hívják, hanem Donald Trumpnak.

link Forrás

Amint kiderült, hogy mégsem Hillary, hanem Donald, a Newsweek 125 ezer példányt volt kénytelen visszahívni az újságos standokról. A számból összesen 17 darabot adtak el, és az a néhány szerencsés flótás, aki megvette, nyilván most teszi fel az Ebayre, aranyáron.

Kösz, Trump!

(Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.