Trump hárommillió embert akar kitoloncolni az országból

külföld
2016 november 13., 16:06
comments 430

A választások utáni első interjújában a CBS-nek Trump azt mondta, továbbra is falat akar építeni a mexikói határra, hogy ezzel tartsa távol az illegális bevándorlókat, de bizonyos szakaszokon csak kerítést húznának fel.

link Forrás

Beszélt arról is, hogy amint hivatalba lép, 2-3 millió illegális bevándorlót fognak kitoloncolni az országból, akit bekerültek a bűnügyi nyilvántartásba, bandatagok, drogdílerek. Trump azt mondta, ezeket az embereket vagy kiteszik az országból, vagy bezárják őket.

A papírok nélkül az Egyesült Államokban tartózkodó több bevándorlóról azt mondta, miután megépült a fal, el fogják bírálni az ő ügyüket is.
(Independent/BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.