Már egy éve megközelíthetlen a kétszázmillióból épült hatvani tanösvény

bűnügy
2016 november 16., 18:00
comments 107

Nincs kitáblázva, így lehetetlen megtalálni a közel kétszázmillió forintos uniós támogatásból épült hatvani tanösvényt. De ha valaki meg is találja, látni biztos nem látja,

mert le van zárva az odavezető kapu,

számolt be az RTL Klub Híradója szerda este.

Miközben a kerítést filmezte a stáb, egy biztonsági őr érkezett hozzájuk és magánterületre hivatkozva elküldje őket. A riporternek a biztonsági őr elárulta, hogy

már legalább egy éve le van zárva a tanösvény,

amit értelemszerűen nem túl sűrűn keresnek fel turisták. A RTL Klub Híradója szerette volna megkérdezni a terület tulajdonosát és a tanösvényt állító egyesületet is, de ők nem akartak reagálni. Az MSZP szerint az egyesület egyik vezetője a fideszes országgyűlési képviselő Szabó Zsolt rokona. Szabó amúgy nem sokkal a tanösvény állítása után nem sokkal megvette az amellett lévő földterületet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.