Verrasztóék is Csatlakoztak Hosszú és Gyurta úszószövetség-ellenes harcához

sport
2016 november 17., 10:33
comments 145

Újabb két válogatott úszó, Verrasztó Evelyn és Dávid csatlakozott Hosszú Katinkához és a hozzá már szerdán csatlakozó, és véleményét az úszó szövetségi kapitány átértelmezési kísérlete után újra megerősítő Gyurta Dániel tiltakozásához. Közleményük szerint

"megérett az idő a közös fellépésre, az úszók és a szövetség érdekeit is szem előtt tartó, szakmailag is a jelenkor igényei és kívánalmai szerint működő sportági konszenzus megteremtésére a feszültségmentes felkészülés érdekében"

Hosszú Katinka, Gyurta Dániel és Verrasztóék mellett már Kapás Boglárka és Bernek Péter is tiltakozott Gyárfás Tamás úszószövetségi elnök munkássága ellen. Bernek konkrétan azt írta, hogy Gyárfás állítása, hogy mindenben lesi a versenyzők kívánságait, "valójában csak üres frázis, valóságtartalma kevés".

Hosszú Katinka kedden a Facebook-oldalán kiadott közleményben szólította lemondásra Gyárfás Tamást, akit a magyar úszásra legártalmasabb tényezőnek nevezett. (Via NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.