Cseh László nem csatlakozik a lázadó úszókhoz

Tbg
sport
2016 november 21., 10:22

Hétfőn reggel hét magyar élsportoló uszó és egy edző szólította fel lemondásra a Magyar Úszószövetség elnökét, Gyárfás Tamást, miután múlt héten zátonyra futottak a szövetség és a szövetséggel egyet nem értők közti tárgyalások.

A lázadó aláírók között nincs ott Cseh László, aki egyébként tagja az egyik, Gyárfás által gründolt panaszbizottságnak, amelyet az ellentétek elsimítására állítottak fel.

Cseh hétfőn délelőtt reagált a Facebookon Hosszúék bejelentésére és arra, hogy a 24.hu azt írta, Cseh lemondhat a panaszbizottság elnöki posztjáról, mivel úgy érzi, nem tud eredményesen tárgyalni az elégedetlenkedő úszókkal.

„Sziasztok, a velem megjelentekkel kapcsolatban egyelőre ennyit szeretnék közzétenni: tény, hogy reggel egyik úszótársammal telefonon megosztottam a keserűségemet, elmondtam neki, mennyire bánt, hogy ők úgy gondolják, nem tudom képviselni az érdekeiket. Közöltem vele, hogy ha ez így van, akkor feleslegesen ülök az elnökségben, de ez egy baráti beszélgetés volt, nem hatalmaztam fel, hogy velem kapcsolatban bárkinek bejelentést tegyem. Ha valamikor is hasonló döntést kívánok hozni, azt magam fogom személyesen bejelenteni”

– írta Cseh utalva arra, hogy egyelőre szó sincs lemondásról, az ügy hátterében egy keserű telefonbeszélgetés állt, amelyet az egyik aláíróval folytatott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.