Trump tényként állítja, hogy elcsalták az általa megnyert elnökválasztást

külföld
2016 november 28., 05:15
comments 115

Van, aki emlékszik rá, hogy nyolc éve Barack Obamától elvették a Blackberryjét és nem engedték neki, hogy cigizzen, miután megnyerte az elnökválasztást – Donald Trump ezzel szemben továbbra is hódol az egyik legsúlyosabb addikciójának, a Twitternek.

Tegnap késő este nekiült, és kiosztott mindenkit, aki szerint nem ő a legitim győztes, de ami ennél is súlyosabb:

bármiféle bizonyíték nélkül azt állítja, hogy több millió illegális szavazatot adtak le, és hogy Virginia és New Hampshire államban, továbbá Kaliforniában súlyos választási csalás volt.

Amellett, hogy Clinton csak azért vezet az összes leadott szavazat száma szerint, mert nem arra játszották a választást – különben Trump még könnyebben nyert volna. (Hátulról kell olvasni őket időrendben).

A kérdés csak az, hogy ha egyszer ilyen súlyos választási csalás volt – ahogyan Trump tényként állítja –, akkor miért baj, hogy a zöld párt jelöltje, Jill Stein újra akarja számolni a szavazatokat a döntő államokban? És egyáltalán, miért kellene Trumpot legitim győztesként elfogadni egy elcsalt választás után? Biztosan erre is meg fogjuk kapni a választ egy Trump Tweetből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.