Újabb holttestet találtak egy magyar kórházban

Tbg
Egészségügy
2016 december 01., 16:48
comments 291

Ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sportházában egy több napos holttestet, a boldoguljgyorben.hu információi szerint.

A lapnak a rendőrség megerősítette a hírt, az idegenkezűséget pl. kizárták:

„A haláleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, tekintettel arra, hogy az eset kapcsán az idegenkezűséget a helyszínen kizárták.”

A héten ez már a második hasonló esemény. A dél-pesti Jahn Ferenc kórház koraszülött-osztályán vasárnap bukkantak egy több napos holttestre, ami azért is különösen ciki, mert a mosdókat kétnaponta legalább takarítani kéne, ezek szerint ez sem történt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.