Szopóturnéra indul az olasz színésznő, aki minden nemmel szavazónak szopást ígért

külföld
2016 december 05., 20:32
comments 317

Paola Saulino színésznő (ha még nem hallott róla, ne lepődjön meg, az első szerepe egy jövőre bemutatandó filmben van) megrögzött rajongója az éppen aktuális olasz alkotmánynak. Mi másért ajánlotta volna fel még a vasárnapi népszavazás előtt, hogy

mindenkit leszop, aki nemmel szavaz.

Tábora győzelme után pedig igyekszik valóra is váltani az ígéretét, legalábbis a Facebookon már meghirdette a szopásra utaló olasz szleng, a pumpa után Pumpatúrára keresztelt turnéját.

Hogy tényleg semmilyen félreértés ne legyen, a plakátra ezt a képet rakta:

link Forrás

"Tartom a szavam" - írta. Bejelentését még a "nem" táborba tartozók sem fogadták osztatlan lelkesedéssel, volt, aki szerint ezzel csak besározza azokat, akik az alkotmányt védték.

Olaszországban papíron Matteo Renzi kormányfő alkotmányos reformjavaslatairól szavaztak, de mert

  • a kérdés ultrabonyolult volt;
  • ráadásul Renzi előre bejelentette, hogy lemond, ha elbukuk;

végső soron a kormányfőről szólt a szavazás. (Via The Sun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.