Kedves Naplóm!

hutyuki
2016 december 06., 14:26

Annyira unjuk ezeket a jó arcokat, hogy az már rémisztő.

Felvázolja a sztorit: omw-bmv

"Péntek van, ránézel az órára fél9.-Úhafenéberohannomkelll a haverok várak a váci omw-n- lemész beülsz elfordítod a kulcsot a hangorkán hallatán a szomszédok már fújnak rád de titkon te is érzed hogy irigységből, na de mind1 hideg még a járgány kívül belül alig mersz rápöccinteni nehogy valami baja essen eme közel 30 éves technológiának ami ugyan egy éve lett fel újítva(Zambelly Á.) 15.000km el ezelőtt és hibamentes de na te vigyázol rá mert még véletlen sem szeretnéd hogy baja legyen ahogy a mostani gazdája. Hoppp 2 km után üzem meleg már a hungáriára kanyarodsz és jön az első BMW a pirosnál. Te csak mosolyogsz mert látod, ő sejti hogy van valami mivel előtte suzukis volt csak éppen rossz útra tért ugyan is ma ez a divat. PIFF ott a sárga aztán a zöldre leugrasz padlógázon a kuplungról szúrod a reccsenésmentes kettest amiről a gyári GTi váltó gondoskodik és már ott sem vagy. " Itt a történet vége, ha érdekel.

Komolyra, őszintére fordítja a szót

"Komolyra, őszintére fordítva a szót műszaki adatok egyéb infók következnek: Egy nagyon jó Barátomé családtagomé az autó én kezeskedtem róla röviden a lényeg a többit telefonon.

photo_camera Együtt a Baráttal, családtaggal.

Az autó papíron 2000 1.3GLS de a motorszám stimmel semmi akadálya eredetvizsgának, nem kell okoskodni sehol senkivel." Itt találod a komoly, őszinte rész folytatását.

Megmondja a tutit

"Kisebb esztétikai hibák vannak rajta az igénytelen fényezőnek köszönhetően aki 1 liter pálinka után áll neki fújni 40 ezerért/idomot: D nem is ez a lényeg valahol a mi hülyeségünk bár otthon a garázsban szebbet fújok ezt eltekintve meg a balos ajtót hibátlan mindene egy gramm rozsdát nem találsz rajta mivel az alap autóban 64.000 km volt úgy hogy amikor nem használták garázsban pihent." Itt végül lezárja az egészet, hála annak a drága, jó Istennek.


Köszi, Krisztián!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.