A KDNP-s Hollik István szerint az RTL Klub Híradója politikai munkát végez, a TV2-é pedig nem

POLITIKA
2016 december 13., 17:01
comments 126

A mandiner beszélgetett Hollik Istvánnal, a KDNP országgyűlési képviselőjével, aki szerint az RTL Klub csak azért kérdezte Matolcsy Györgyöt lakásügyeiről, mert a csatorna politikai munkát végez.

"Az RTL Klub egyértelműen politikai munkát végez: azért támadja Matolcsy Györgyöt, hogy a Fidesz-KDNP-nek ártson,"

jelentette ki a képviselő, aki arra a kérdésre, hogy ugyanilyen politikai munkát végez-e a Tv2 is, úgy válaszolt, hogy

"én azt tudom mondani, hogy nem."

link Forrás

Hollik nem állítja, hogy

"ne lenne kormánybarát a TV2 híradója. Az. Ahogy a Magyar Idők is. Van felvállalt értékrendjük, aszerint tudósítanak. Ezzel nincs baj. Azzal sincs, hogy az RTL Klub kormánykritikus. Azzal van, hogy ezt nem mondják ki. Hogy úgy tesznek, mintha objektívek lennének, miközben nyilvánvalóan nem azok."

A képviselő úrnál fordítva köthették be a tévét. Objektivitás ide vagy oda,

továbbra sem tudni, hogy Matolcsy használta-e a Bankszövetség elnökének, Patai Mihálynak a lakását a Budai Várban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.