Mészáros Lőrinc nem nyilatkozik az RTL Klubnak, mert azon politikai műsorok futnak, de legalább kiderült, hogy van egy szóvivője

Média
2016 december 19., 14:52
comments 187
Mészáros Lőrinc , az Echo TV tulajdonosa
photo_camera Mészáros Lőrinc a felcsúti közmeghallgatáson. Fotó: Botos Tamás / 444

Oroszi Babett, az RTL Klub riportere Felcsúton kérdezte arról Zsohár Melindát, Mészáros Lőrinc sajtófelelősét, nem érzi-e túlzásnak, hogy

a Puskás Akadémia 2,9 milliárd forintos TAO-támogatást kapott idén a közösből, ami konkrétan 120-szorosa az átlagnak.

link Forrás

Zsohár Melinda sajnálta, de nem tudott konkrét választ adni, csak azt az üzenetet tolmácsolta az akadémia elnökétől, hogy nyilatkozna ő, ha az RTL kereskedelmi jellegű adó lenne, de

"az RTL mint köztudomású, erős politikai tartalmakat közöl".

A riporter erre visszakérdez, jól értette-e, hogy azért nem beszél a polgármester velük, mert ott "erős politikai tartalom" fut.

Zsohár nem tágít: mindannyian tudjuk, hogy politikai jellegű műsorok vannak az RTL-en, és hiába vannak máshol is ilyenek, ő ennyiben maradna. Mást, azon kívül, hogy Mészáros Lőrinc ezúton is boldog karácsonyt kíván mindenkinek, nem akart hozzátenni.

link Forrás

Mészáros sajtósa egyébként korábban a Fejér Megyei Hírlap újságírójaként dolgozott, diákoknak is oktatatta a szakmát, mielőtt nemrég az Echo TV igazgatósági tagja nem lett. Azt a tévét nemrég vette meg Mészáros Lőrinc, és az új tulajdonos szerint továbbra is lesznek rajta ún. politikai műsorok.

Oroszi az Index TAO-támogatásokat összesítő cikkére hivatkozva kérdezte volna Mészárost.

"Nagyjából kialakult a 2016/2017-es támogatási időszakra jóváhagyott látvány- és csapatsport támogatások jegyzéke a labdarúgásban. Néhány hiánypótlás alatt lévő pályázatot leszámítva teljes a lista, aminek első helyén idén is a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány áll, közel négyszer annyi megítélt támogatással, mint a második, és 120-szor annyival, mint az átlag" - írta a lap, bemutatva a listát, amit a Puskás Akadémia 2,9 milliárdos támogatással vezet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.