Jól, mi több, remek, sőt! Hatalmas ütemben haladnak a munkák a Dagály Úszóarénában

POLITIKA
2016 december 24., 12:14
comments 29

A nemzetközi és a hazai vizes sportszervezetek elismerését is kivívta "a hatalmas ütemben zajló munkafolyamat", írja a 2017-es úszóvébé helyszínéről maga a 2017-es úszóvébé honlapja, ami még a kivitelező Market Zrt. vezérigazgatóját, Scheer Sándort is megszólaltatta, aki maga is nagyon elégedett volt a jól, sőt, remek ütemben haladó munkálatokkal.

Egyben háláját fejezte ki

  • a kormányzatnak;
  • a miniszterelnöknek;
  • és magának Gyárfás Tamásnak;

hogy egyáltalán lesz vébé, amire ilyen remek, sőt, hatalmas ütemben húzhatnak fel egy gigantikus uszodát egy kellemes, árnyas, fás strand helyére. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.