10x10 másodperc könnyes kacagás 2016-ból

humor
2016 december 31., 18:24
comments 167
  • Rogán Antal igazat mond! WUT? :DDDD
  • Donald Trump csűrdöngöl. XD
  • Az MSZP rést rúg a hatalom falán. LOL
  • Viccek, humor, móka, kacagás ;)
  • Coub List 2016

1. Donald Trump, az USA következő elnöke és a magyar lakodalmas kultúra vérforraló találkozása. Vigyázat szókimondó szövegek!

link Forrás

2. Tállai András úr, ön jelenleg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Elmondaná a kedves nézőknek és hallgatóknak, hogy mi most a helyzet a nyugdíjasok karácsonyi Erzsébet-utalványaival?

link Forrás

Köszönjük, sikerekben gazdag boldog újévet kívánunk.

3. 2016 „Leglátványosabb Politikai Akciója” díját az MSZP veheti át. Ebbe beleremegett az Orbán-rezsim. Az alábbi esemény volt az 2016-ban, amikor még Orbán Viktor miniszterelnök is elgondolkodhatott, hogy jobb volna letenni a fegyvert, letérdelni Baja Ferenc lábai elé, és felemelt kézzel könyörögni a kegyelemért.

link Forrás

4. Azt hiszem abban nem lesz köztünk vita, hogy kuriózum számba megy, ha a kormány propagandaminisztere, Rogán Antal igazat mond. Becsüljük meg ezt a 10 másodpercnyi őszinte kitárulkozást!

link Forrás

5. Karácsonyi különszám következik. Templomban a Pussy Riot emlékezetes akciója óta nem láttunk ilyen erős művészeti akciót, mint amit Eperjes Károly színész előadott a szószéknél.

link Forrás

6. 2016-ban volt egy polgári engedetlenségi akció, ami kis híján nevetségbe fulladt egy apró fejfedő miatt. Ligetvédők, don't give up the fight.

link Forrás

7. Ebben az évben kulturális forradalom söpörte el a politikai korrektségnek nevezett véleményterrort. Helyére a tények, a köntörfalazás nélküli és egyenes beszéd lépett. Következzen, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, a tiszta beszéd ősforrása.

link Forrás

8. Az idei coubtermés egyik gyöngyszeme, mikor Lázár János egy sajtótájékoztatón felhúzta magát az avokádóval meg faszom tudja mivel urizáló Megadeth zenekaron.

link Forrás

9. Ha Bayer Zsolt keresztes lovag alá bekeverjük az 56-os Bruce Willist, Dózsa Lászlót, abból olyan lucskos, mocskos, maszkulin, inspirálós orgia lesz, hogy bugyi nem marad szárazon.

link Forrás

10. De nem is szaporítom tovább a szót, csavarjuk fel a szőnyeget, induljon az ereszd el hajam, szabaduljon el az őrületes buli. Andy Vajna, miniszteri biztos produkciója következik a Magyar Nemzeti Filmalap vállalati karácsonyáról. Fanóta!

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.