Hajnalig bulizott a barátaival H. Gábor, miután lassítás nélkül halálra gázolt két lányt Angliában

bűnügy
2017 január 06., 06:36
comments 274

Szilveszter este ütött el két cseh lányt az angliai Oldham­ben H. Gábor, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az egyik tini a helyszínen meghalt, a másik hétfőn, a kórházban.

Az elgázolt lányokat gyászolják a barátaik január 2-án (Fotó: Christopher Furlong / Getty Images)
photo_camera Az elgázolták lányokat gyászolják a barátaik. Fotó: Getty

A Bors szerint H. Gábort különösebben nem hatotta meg a baleset, pár órával később a Facebookon két üveget tartva a haverjával közös fotón kívánt boldog új évet.

A pécsi származású férfi a lap szerint évek óta illegálisan dolgozott kint, szemétszállításból élt, ehhez képest meglepő, hogy a hír szerint jogosítvány nélkül vezetett.

A rendőrök elkapták, és őt, valamint az autóban vele utazó három társát is előzetes letartóztatásba helyezték. A kihallgatáson angolul nem tudtak megszólalni, bejelentett lakcímük nem volt, óvadékot senki nem tett le értük.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.