Öten meghaltak egy reptéri lövöldözésben Floridában

külföld
2017 január 06., 18:11
comments 86

Egy fegyveres tüzet nyitott a járókelőkre egy floridai reptéren, Fort Lauderdale-ben. Az első hírek szerint legalább hárman meghaltak, és kilencen megsebesültek. UPDATE: a rendőrség frissebb tájékoztatása szerint öten haltak meg, és nyolc sebesült van. Az incidens a csomagváróban történt.

link Forrás

A fegyverest elfogták, kilétéről és motivációiról még nem tudni sokat. Bill Nelson floridai szenátor azt mondta újságíróknak, hogy egy katonai igazolványt találtak a fegyveresnél, ami Esteban Santiago nevére szól, de az még nem egyértelmű, hogy ez a lövöldöző férfié lenne, vagy elvette valakitől.

Egy szemtanú arról beszélt, hogy egy 9 mm-es pisztollyal lövöldözött a férfi véletlenszerűen, három tárat ürített ki.

A férfi riporterek szerint egy kanadai járatról szállt le, rendesen bejelentett fegyverét kivette a csomagjából a csomagváróban, bement a mosdóba, ott betárazott, majd kijött onna, és leadott 13 lövést.

Érdekes módon Twitterje szerint pont arra járt Ari Fleischer, a George W. Bush korabeli fehér házi szóvivő:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.