Kőbányai parfümtolvajokat keres a rendőrség

bűnügy
2017 január 10., 17:17
comments 61
link Forrás

A X. kerületi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen, akik még december 30-án, 14 óra magasságában több mint százezer forint értékben loptak kozmetikai termékeket egy kőbányai plázában.

A videón is látható két férfi és egy nő látványos tanakodást mímelnek épp egy sminkes pult előtt, miközben pakolják el a cuccokat.

A rendőrség arra kéri azokat, akik esetleg felismerik a tolvajok valamelyikét a képen, hogy ha információjuk van a tettesekről, jelezzék azt a 06-1-263-7200-es, a 107-es rendőrségi telefonszámon, vagy akár a „Telefontanú” 06-80-555-111-es, ingyenes zöldszámán. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.