Pattogatott kuki vagy angyalbögyörő dukál a kormánypárt legújabb közleményéhez

POLITIKA
2017 január 10., 12:02
comments 100

"Szigetvári Viktor és Juhász Péter mindig a fütyülőjéhez nyúl" - ezzel a mondattal kezdődik a Fidesz legújabb közleménye, amiben arra reagálnak, hogy a februári Orbán - Putyin találkozót tüntetésen kívánja kifütyülni az Együtt párt.

A közlemény további olvasása mellé a címben javasolt falatokat ajánljuk.

"Ők még az 1956-os forradalom 60. évfordulóján tartott ünnepi megemlékezésen is képesek voltak fütyülni. Érdekes, hogy Szigetvári Viktor Gyurcsány Ferenc jobbkezeként támogatta a Gyurcsány-Putyin találkozókat. A baloldal ismét tanúbizonyságát adja, hogy felelős és érdemi politizálás helyett csak rendzavarásra képes. Az Oroszországgal való korrekt kereskedelmi és energiabiztonsági kapcsolat hazánk elemi érdeke, Oroszország az egyik legfontosabb külgazdasági partnerünk és Magyarország gázellátása nagyrészt Oroszországtól függ, ez garantálja azt, hogy a magyar családok fűthessenek."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.