Németh Szilárdnál egy keményebb van, a némethszilárdozó MSZP-reklám

politika
2017 január 12., 09:43
comments 132


Ha öt percen belül nem küldöd tovább hat címre ezt a levelet, meghal a rákos kislány! Lájk, ha te sem sütnéd meg anyádat serpenyőben! Ha bekövetsz minket, küldünk egy emojit a földrengés áldozatainak!

Az MSZP közösségimédia-szakemberei tökéletesen érezték meg, mi a legvisszataszítóbb online lájk/követővadász trend, és akkora lelkesedéssel ültek föl a hullámra, mint Mészáros Lőrinc az Adrián. Nem elég, hogy a kormány a legnyomasztóbb rezsimekhez csatlakozva civilszervezet-ellenes hecckampányba kezdett, az MSZP is megjelent a színen, hogy tunkoljon magának a civilvérből.

Túl azon, hogy micsoda szánalmas lájkkurva európai értelemben vett progresszív reménysugár az MSZP, az utóbbi napokban erőre kapott némethszilárdozás totális tévút, úgyis mint a valóság vészes félreértelmezése. Ebben a civilellenes megfélemlítő hadjáratban Németh Szilárd egy hetvenkettedik végrehajtó. Ez Orbán miniszterelnök projektje, amiben Némethnek pont annyi a szerepe, mint annak a híradósnak, aki éppen beolvassa a kormány központilag megrendelt soros kampányhazugságát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.